Αναζήτηση:  
 
 
 
   
 
Πάει κι η "Εμπορική"...
Στην Άλφα-Άλφα μπανκ.
 
Σήμερα αναμένεται, εκτός απροόπτου, να υπογραφεί η συμφωνία εξαγοράς της Εμπορικής Τράπεζας από τον όμιλο Alpha Bank. Πληροφορίες από την αγορά μεταφέρουν ένα κλίμα «πυρετωδών» εργασιών στην Alpha Bank, τα στελέχη της οποίας προετοίμαζαν μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες την περασμένη εβδομάδα, τα διαδικαστικά βήματα που συνοδεύουν το deal.

Στόχος είναι η εξαγορά - η οποία έχει τυπικά τιμή μεταβίβασης το 1 ευρώ - να έχει ολοκληρωθεί τυπικά και ουσιαστικά μέχρι το τέλος του έτους, με την προϋπόθεση των απαραίτητων εγκρίσεων από τις εποπτικές Αρχές καθώς και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Το νέο σχήμα Alpha Bank - Εμπορικής θα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση από πλευράς μεγέθους, μετά την Εθνική Τράπεζα, με ενεργητικό της τάξεως των 79, 6 δισ. ευρώ, καταθέσεις ύψους 40 δισ. ευρώ και χορηγήσεις 62,8 δισ. ευρώ. Το δίκτυο καταστημάτων του νέου ομίλου θα είναι 708 μονάδες, που θα απασχολούν συνολικά 12.121 εργαζομένους.

Ετσι, ο νέος τραπεζικός χάρτης απαρτίζεται από τρεις μεγάλους ομίλους, της Εθνικής Τράπεζας με τη Eurobank με ενεργητικό 177,7 δισ. ευρώ, της Alpha Bank με την Εμπορική με ενεργητικό 79,6 δισ. και την Πειραιώς με την Αγροτική με ενεργητικό 74 δισ. ευρώ.RED
Notebook
18 Οκτωβρίου 2012 - 9:35 πμ
 
Εισαγωγή σχολίου
Τα σχόλια που αποστέλλονται ενδέχεται να μην περάσουν αρχικά από διαδικασία έγκρισης. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Χρησιμοποιήστε την διαδικασία αναφοράς όποτε χρειάζεται.
Όνομα:
Email (δεν δημοσιεύεται):
URL:
Σχόλιο:
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:<b></b>, <i></i> - ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ENTER
 
Πόσο κάνει πέντε και δύο;
Βοηθήστε μας να αποφύγουμε τα spam μηνύματα απαντώντας στην απλή ερώτηση που βλέπετε παραπάνω.
Εαν θέλετε να χρησιμοποιήσετε avatar εγγραφείτε δωρεάν στο gravatar.com. Η συμμετοχή σας πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τους όρους χρήσης. Σχετικό link στο κάτω μέρος της σελίδας.
     
Σχετικά
 
Άλλο μειοψηφία και άλλο αντιπολίτευση
Θόδωρος Παρασκευόπουλος
28/04/2014
Η ορ­θό­τη­τα της θέ­σης του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ ό­τι ε­πι­διώ­κει λύ­ση ε­ντός της ζώ­νης του ευ­ρώ και ό­τι, πέ­ραν αυ­τού, δεν ε­πι­διώ­κει και δεν ε­πι­θυ­μεί να συμ­βά­λει σε μια δια­δι­κα­σία α­πο­σά­θρω­σης της Ευ­ρω­παϊκής Ένω­σης, έ­χει αμ­φι­σβη­τη­θεί τό­σο α­πό άλ­λες μι­κρό­τε­ρες δυ­νά­μεις της Αρι­στε­ράς (ΚΚΕ, Α­ΝΤΑΡ­ΣΥΑ) ό­σο και α­πό, ε­πί­σης μι­κρές, δυ­νά­μεις της Δε­ξιάς. Αμφι­σβη­τή­θη­κε και στο ε­σω­τε­ρι­κό του κόμ­μα­τος, σχε­τι­κή πρό­τα­ση κα­τα­τέ­θη­κε στο συ­νέ­δριο και μειο­ψή­φη­σε.
 
 
Ευρωσκεπτικισμός εναντίον ευρωπαϊσμού ή Αριστερά εναντίον Δεξιάς;
Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος
26/04/2014
Η επιλογή της κυβέρνησης να αποπολιτικοποιήσει τις ευρωεκλογές (“δεν έχει σημασία ποιος θα βγει πρώτος”, μας ενημερώνει ο Βενιζέλος), είναι προφανής και απολύτως κατανοητή. Με τις κακόηχες νύξεις περί νέου δανείου και νέου μνημονίου να πληθαίνουν καταστρέφοντας το εορταστικό κλίμα για τα στοιχεία της Eurostat, ο πήχυς μπαίνει σαφώς στη μείωση, κατά το δυνατόν, της διαφοράς ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ – δευτερευόντως και σε μια καταγραφή της “Ελιάς” εντός ορίων αξιοπρεπείας.
 
 
Περί Ε.Ε. και «ευρωπαϊσμού»
Χρήστος Λάσκος
1/04/2014
Ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ αφορά εξίσου την εργατική τάξη ολόκληρης της ΕΕ: απέναντι στο στόχο αυτό επιχειρεί να την ενώσει και είναι γι’ αυτό που αναδεικνύει ως προνομιακό αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Ο στόχος των κριτικών είναι η απελευθέρωση του έθνους-κράτους από τα ευρωπαϊκά δεσμά, ώστε να αποτελέσει προνομιακό έδαφος για την υλοποίηση ενός προοδευτικού προγράμματος.
 
 
Εργαλεία
       
 
 
 
     
  16 Ιουνίου 2014 - 7:57 am  
  Το Red ...μετακόμισε
 
     
  Έπειτα από τέσσερα χρόνια, το Red Notebook αλλάζει πλατφόρμα και ...μετακομίζει. Στη νέα του μορφή θα το διαβάζετε αποκλειστικά στη διεύθυνση www.rednotebook.gr, ενώ το αρχείο του θα το βλέπετε για μερικούς μήνες ακόμα στην διεύθυνση rnbnet.gr
     
 
  24 Μαΐου 2014 - 3:31 pm  
  Τηλεφωνική "εκστρατεία" κατά Σακελλαρίδη καταγγέλλουν συνεργάτες τους
 
     
  Τις τελευταίες ημέρες, πολίτες της Αθήνας δέχονται τηλεφωνήματα στο σταθερό τους από μια υποτιθέμενη Μη Κυβερνητική Οργάνωση με την επωνυμία «Αυτοδιοικητικό Ινστιτούτο», η οποία τους καλεί να στηρίξουν Καμίνη, κόντρα στην «καταστροφική λαίλαπα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ».
     
 
  22 Μαΐου 2014 - 8:17 am  
  Ρένα Δούρου: Ποιος ο λόγος να ζητήσω συγγνώμη από τον περιφερειάρχη παντός καιρού;
Κατερίνα Μπρέγιαννη
 
     
  Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε χτες το πρωί σε συνέντευξή της στο ΣΤΑΡ, ότι δεν μπορεί να απαιτεί συγγνώμη, ο κ. Σγουρός, να επιμένει ότι δεν υπάρχει διαπλοκή, ενώ επί 3,5 χρόνια δεν έκανε ούτε τον αποχετευτικό σχεδιασμό για τον οποίο είχε δεσμευθεί και παράλληλα όταν κάθε φορά που "στριμώχνεται" να δηλώνει διαρκώς αναρμόδιος μεταθέτοντας τις ευθύνες στους διάφορους υπουργούς.
     
 
  22 Μαΐου 2014 - 8:06 am  
  Καθαρίστριες: Εμπαιγμός από το ΥΠΟΙΚ, δεν τις αφήνει να εργαστούν
 
     
  Παρά τη σαφή δικαστική απόφαση που ορίζει ότι οι 595 απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στη δουλειά τους, η απόφαση δεν εφαρμόζεται από τους προϊσταμένους του υπουργείου, που εμπαίζει τις δικαιωμένες γυναίκες, μετά από τον πολύμηνο αγώνα τους.
     
 
 
   
Footer
 
         
 
Λέξεις-κλειδιά
 
εκλογές × ΣΥΡΙΖΑ × Arno Minkkinen Biennale CGIL Corpus Christi Dow Jones Newswires dubstep John Parish performance Pussy Riot RootlessRoot Αδέσμευτη Γνώμη Αθήνα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο Αριστερά άστεγοι αυτονομία ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ δημοσιονομικός πολλαπλασιαστή Έβρος ΕΚΤ Ευρώπη θάλασσα Ιντιφάντα κάλαντα Καλλικράτης Κάσσελ ΚΕΝΤΡΟ Κινηματογράφος Κόκκινο Κρίση Κύπρος Μαρία Κανελλοπούλου ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ μήκους Νιαουνάκης Παπαδάτος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ τι σου ζητάνε; Τρόικα χρέος Ψαριανός Ψημίτης 1 ευρώ 11 Μάη 12 Φεβρουαρίου 13% 14 Νοεμβρίου 15χρονη 17 17 Νοέμβρη 17Ν 19/7/2012 19ος αιώνας 2 νεκροί στο Μανχατταν 20 Οκτωβρίου 20ος 22 πράγματα 24ωρη 25ευρο 25η 25η Μαρτίου 26 272 μέρες απεργίας 28η 28η Οκτωβρίου 2ρουφ 300 3000 ευρώ 34 νεκροί στην Αφρική 3E 40 χρόνια 48ωρη 4η Αυγούστου 4η Διεθνής 6 αντιρατσιστική γιορτή 6 Δεκεμβρίου 6 μέρες 6 τρις 6ο 6ο διαμέρισμα 8 Μάρτη 80s 8η Μάρτη 99%
  Αρχείο:
Πλήρες αρχείο θεμάτων

Επικοινωνία:
info@rednotebook.gr
 
         
 
  Powered by Byte² | Bitsnbytes.gr