Αναζήτηση:  
 
 
 
   
 
Η αυθεντική επιστολή του Βύρωνος
Σας καλώ στη μεγάλη πανστρατιά της ΝΔ για να σώσουμε την Τσέπη μας, τα Παιδιά μας (Ντόρα, Κυριάκος, Μίλτος, Χριστοφοράκος, ΑνδρεοΨυχάρης). Αυτός είναι ο ιερός σκοπός των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Νυν υπέρ πάντων Ο αγών (μου)!
 
Του Πέτρου Στανγκανέλλη

Αθήναι, 21-4

Αγαπητοί συμπωλητές,

Ο μέγας Απολλώνιος μύστης και δάσκαλος της ωδικής, ο Βασίλειος Καρράς, έλεγε: «Τηλεφώνησέ μου. Ίσως να σου βγει σε καλό». Σα να μιλούσε για το σήμερα. Δεν μπορώ να τηλεφωνήσω σε όλους τους συμπολίτες μου. Ξεπουπουλιάζω μια χήνα, λοιπόν, και σας γράφω..

Μην αγνοείτε το Κακό που απειλεί το Πάρτη μας εάν γίνει το μέγα λάθος στις 17 Ιουνίου. Και θα είναι λάθος –ίσως και μοιραίο– αν δεν υπερψηφισθεί η ΝΔ, είτε από μια στιγμιαία έκλαμψη λογικής, είτε από δικαιολογημένη για τα χίλια μύρια κύματα μακριά απ’ τη Γευγελή. Δεν είναι το αλάνθαστο ή το ιδεώδες κόμμα η ΝΔ, όπως η Χ, ο Εθνικός Συναγερμός ή η ΕΡΕ. Είναι όμως το Δικό μας. Είναι το σύμβολο της πολιτικής αγυρτείας, της δημοκρατικής εκτροπής και ασυνέπειας, της Ελληνο-Χριστιανικής ιδέας και της Βατοπεδικής  πραγματικότητας. Όλων όσων αγαπήσαμε, όλων όσων χτίσαμε σε δάση, εθνικούς δρυμούς και παραλίες.

Είναι η κιβωτός των αξιών μας, που συναιρούνται στο παμπάλαιο, τίμιο και αληθινό τρίπτυχο: Τσολιάδες, Τρίκυκλο, Τσεκούρι. Οι ποικιλόχρωμοι άθεοι εαμοβουλγαροληστοσυμμοριτοεβραιομασωνοκουλτουρομαρξιστές μάς απαγορεύουν να λέμε την ταυτότητά μας με το όνομά της. Γιατί είναι μαθημένοι να κυκλοφορούν με καλλιτεχνικά ψευδώνυμα και με «συνιστώσες» («Ρόζα», «Ζίζεκ», «Γλέζος» κτλ).

Ας σερφάρουμε σκαρφαλωμένοι, ξανά, στο ηρωικό τρίκυκλο του Ιδρυτού μας. Κι ας αντιμετωπίσουμε με τον πατροπαράδοτο συνδυασμό Ιερού Ελληνικού Ύδατος και  Ελληνικής Γης το τσούρμο των άπλυτων, ξεβράκωτων, μυστήριων προοδευτικών, αντίχριστων βολτερικών της γαλλικής ψευδοεπανάστασης, των  αφιονισμένων  για «λαϊκή εξουσία», που πλέουν στα θολά κύματα της «κοινωνικής δικαιοσύνης», αδιαφορώντας για τις συνέπειες του τραγικού πειράματός τους για τον Παρά μας, για τις Έντιμες και Φίλιες Κατασκευαστικές και Ραδιοτηλεπτικές Επιχειρήσεις των Χορηγών μας.

Αυτοί είναι. Να αντισταθούμε πρέπει και στις σειρήνες των λαοπλάνων και αυτοσχέδιων λαθρεμπόρων  ιδεών (άκουσον-άκουσον! ιδέες!), που τις περιφέρουν με αναίδεια και θράσος για να ικανοποιήσουν τις μωροφιλοδοξίες τους, παριστάνοντας τους εθνοσωτήρες. Εθνοσωτήρες είμαστε μόνο Εμείς. Έχουμε κατοχυρώσει την πατέντα εδώ και δεκαετίες (αριθ. Διπλ. Ευρεσιτεχνίας 6661944). Σκεφθείτε, φίλοι μου, δυο φορές αυτά που σας λέω. Σας καλώ στη μεγάλη πανστρατιά της ΝΔ για να σώσουμε την Τσέπη μας, τα Παιδιά μας (Ντόρα, Κυριάκος, Μίλτος, Χριστοφοράκος, ΑνδρεοΨυχάρης). Αυτός είναι ο ιερός σκοπός των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Νυν υπέρ πάντων Ο αγών (μου)!

ΥΓ. Για τη γράνα θα σας γράψω μετά τη Νίκη. Τώρα προέχει μη χάσουμε το Ρούπελ.

ΥΓ2. Και μην ξεχάσω: τον Ιούλιο βγαίνει το νέο i-phone. Αν δε σας έπεισα με τα παραπάνω, σκεφτείτε αυτό, τουλάχιστον.

Δείτε εδώ την επιστολή του Βύρωνα ΠολύδωραΠέτρος Στανγκανέλλης
RED
Notebook
13 Ιουνίου 2012 - 5:23 πμ | Πέτρος Στανγκανέλλης
 
Εισαγωγή σχολίου
Τα σχόλια που αποστέλλονται ενδέχεται να μην περάσουν αρχικά από διαδικασία έγκρισης. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Χρησιμοποιήστε την διαδικασία αναφοράς όποτε χρειάζεται.
Όνομα:
Email (δεν δημοσιεύεται):
URL:
Σχόλιο:
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:<b></b>, <i></i> - ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ENTER
 
Πόσο κάνει πέντε και δύο;
Βοηθήστε μας να αποφύγουμε τα spam μηνύματα απαντώντας στην απλή ερώτηση που βλέπετε παραπάνω.
Εαν θέλετε να χρησιμοποιήσετε avatar εγγραφείτε δωρεάν στο gravatar.com. Η συμμετοχή σας πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τους όρους χρήσης. Σχετικό link στο κάτω μέρος της σελίδας.
     
Σχετικά
 
Καμίνης και μεταναστευτικό: η μεταμόρφωση
Ελένη Τάκου
24/05/2014
Της Ελένης Τάκου
 
 
Ο Γιώργος Καμίνης και η τέχνη του δικαίου του ισχυρού
Ντίνα Τζουβάλα
22/05/2014
 
 
«Να τους πάρετε σπίτι σας!»
Στρατής Μπουρνάζος
17/05/2014
«Να τους πάρετε σπίτι σας!». Αγαπημένη και μόνιμη επωδός κάθε αξιοσέβαστου ακροδεξιού, προς την Αριστερά, στις συζητήσεις για το μεταναστευτικό: «Αφού τους αγαπάτε τόσο τους μετανάστες, να τους βάλετε σπίτι σας!»
 
 
Εργαλεία
       
 
 
 
     
  24 Μαΐου 2014 - 1:24 pm  
  Αν ήμουν Πειραιώτης
Στρατής Μπουρνάζος
 
     
  Ακριβώς σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις αξίζει πάνω απ’ όλα να σκεφτόμαστε και να παίρνουμε θέση. Γιατί προφανώς δεν υπάρχει δίλημμα όταν το ερώτημα είναι «Κάλλιο πλούσιος και υγιής ή πτωχός και ασθενής;». Ούτε στον Βόλο όπου αντίπαλος του Μπέου είναι ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε στον Πειραιά θα είχαμε δίλημμα αν αντίπαλος του Μώραλη-Μαρινάκη ήταν όχι μόνο ο Δρίτσας, αλλά ένας υποψήφιος του ΚΚΕ ή ένας οποιοσδήποτε δεξιός, πολλώ δε μάλλον ένας ευπρεπής δεξιός τύπου Κουμουτσάκου. Τώρα όμως;
     
 
  24 Μαΐου 2014 - 1:14 am  
  Για την εξουσία στην Ελλάδα το κύριο είναι να μην έρθουν οι κόκκινοι
Συνέντευξη του Χρήστου Λάσκου στο alterthess.gr
 
     
  Ενόψει των εκλογών της 25ης Μαϊου, και στο πλαίσιο του προεκλογικού διαλόγου, το alterthess.gr έθεσε σε υποψήφιους/ες eυρωβουλευτές ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης, την κρίση στην Ελλάδα και την άνοδο του φασισμού . Ο Χρήστος Λάσκος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά
     
 
  23 Μαΐου 2014 - 12:33 pm  
  Η ΝΔ το χειρότερο το κράταγε για το τέλος: ξανάφερε τη Χρυσή Αυγή στο προσκήνιο
Δημήτρης Χριστόπουλος
 
     
  ι νεοναζί επανέρχονται, και μάλιστα στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής, χωρίς καλά-καλά να κάνουν τίποτα οι ίδιοι. Το κάνει με τον πιο αποδοτικό τρόπο γι’ αυτoύς η Νέα Δημοκρατία, με τρόπο πολιτειακά άφρονα
     
 
  23 Μαΐου 2014 - 12:39 pm  
  Τασία Χριστοδουλοπούλου: H κυβέρνηση της Αριστεράς θα δημιουργήσει ντόμινο
Συνέντευξη στον Αδάμο Ζαχαριάδη
 
     
  Η ευρωπαϊκή Αριστερά τονίζει ότι οι μεταναστευτικές ροές θα συνεχιστούν, ιδίως όσο συνεχίζονται ο πόλεμος, η φτώχεια και η περιβαλλοντική καταστροφή. Επιμένουμε λοιπόν ότι σε υπερεθνικά προβλήματα, δεν υπάρχουν εθνικές λύσεις. Ζητάμε, έτσι, τη ριζική τροποποίηση του Ευρωπαικού Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου, προς την κατεύθυνση της αναλογικής κατανομής των ροών σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την αναθεώρηση της δομής του Σένγκεν, που προβλέπει ελεύθερη κυκλοφορία με κλειστά εξωτερικά σύνορα, άρα απαγόρευση κυκλοφορίας για τους μη νόμιμα διαμένοντες.
     
 
 
   
Footer
 
         
 
Λέξεις-κλειδιά
 
εκλογές × ΣΥΡΙΖΑ × Arno Minkkinen Biennale CGIL Corpus Christi Dow Jones Newswires dubstep John Parish performance Pussy Riot RootlessRoot Αδέσμευτη Γνώμη Αθήνα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο Αριστερά άστεγοι αυτονομία ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ δημοσιονομικός πολλαπλασιαστή Έβρος ΕΚΤ Ευρώπη θάλασσα Ιντιφάντα κάλαντα Καλλικράτης Κάσσελ ΚΕΝΤΡΟ Κινηματογράφος Κόκκινο Κρίση Κύπρος Μαρία Κανελλοπούλου ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ μήκους Νιαουνάκης Παπαδάτος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ τι σου ζητάνε; Τρόικα χρέος Ψαριανός Ψημίτης 1 ευρώ 11 Μάη 12 Φεβρουαρίου 13% 14 Νοεμβρίου 15χρονη 17 17 Νοέμβρη 17Ν 19/7/2012 19ος αιώνας 2 νεκροί στο Μανχατταν 20 Οκτωβρίου 20ος 22 πράγματα 24ωρη 25ευρο 25η 25η Μαρτίου 26 272 μέρες απεργίας 28η 28η Οκτωβρίου 2ρουφ 300 3000 ευρώ 34 νεκροί στην Αφρική 3E 40 χρόνια 48ωρη 4η Αυγούστου 4η Διεθνής 6 αντιρατσιστική γιορτή 6 Δεκεμβρίου 6 μέρες 6 τρις 6ο 6ο διαμέρισμα 8 Μάρτη 80s 8η Μάρτη 99%
  Αρχείο:
Πλήρες αρχείο θεμάτων

Επικοινωνία:
info@rednotebook.gr
 
         
 
  Powered by Byte² | Bitsnbytes.gr