Αναζήτηση:  
 
 
 
   
 
Ρένα Δούρου: Ποιος ο λόγος να ζητήσω συγγνώμη από τον περιφερειάρχη παντός καιρού;
«Στην πατρίδα μου υπάρχει διαπλοκή και κάποιοι, ή την υπηρέτησαν οπότε να τους διώξουμε από τις ζωές μας, ή δεν έκαναν κάτι για να τη σταματήσουν» απάντησε η Ρένα Δούρου στον κ. Σγουρό, ο οποίος έχει αναγάγει σε μέγα θέμα, μια δήθεν ευθιξία που χρησιμοποιεί προσχηματικά, για να αποφύγει το ντιμπέιτ με τη Ρένα Δούρου.
 
 Στην πραγματικότητα, μόνο η υποψήφια της Δύναμης Ζωής, θα είχε κάθε λόγο να θέλει να αποφύγει, μετά την ανοίκεια συμπεριφορά, κοσμημένη με επίθετα, όπως άσχετοι, αντιπαθητικοί και πολλά άλλα, που ο κ. Σγουρός είχε να επιδείξει ενάντια στους δύο συνυποψηφίους του, στο προηγούμενο «τύπου» ντιμπέιτ.

Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε χτες το πρωί σε συνέντευξή της στο ΣΤΑΡ, ότι δεν μπορεί να απαιτεί συγγνώμη, ο κ. Σγουρός, να επιμένει ότι δεν υπάρχει διαπλοκή, ενώ επί 3,5 χρόνια δεν έκανε ούτε τον αποχετευτικό σχεδιασμό για τον οποίο είχε δεσμευθεί και παράλληλα όταν κάθε φορά που "στριμώχνεται" να δηλώνει διαρκώς αναρμόδιος μεταθέτοντας τις ευθύνες στους διάφορους υπουργούς.

«Συγγνώμη δεν ζητάω, ηγούμαι μιας σπουδαίας μάχης που αν καταφέρουν οι πολίτες να είναι όλοι μαζί αυτή την Κυριακή, θα αλλάξουν τα πράγματα» συμπλήρωσε κλείνοντας το θέμα η Ρένα Δούρου.

Επίσης κατήγγειλε την αρχικά ακομμάτιστη υποψηφιότητα του κ. Σγουρού, που ξαφνικά τελεί υπό τη στήριξη της κυβερνητικής συμμαχίας. «Τι είναι ο απερχόμενος περιφερειάρχης ελικόπτερο πούμα, παντός καιρού; Τον στήριζε ο Παπανδρέου και τώρα σύσσωμη η Ν.Δ.;»

Τέλος ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια και κάλεσε όλους τους πολίτες να σκεφτούν την διαρκή προσπάθεια εξαπάτησης που υφίστανται. Ο τελευταίος των Μοικανών του ΠΑΣΟΚ είναι ο κ. Σγουρός που προσπαθούν τα κυβερνητικά στελέχη πάση θυσία, να περισώσουν προς χάριν της σταθερότητας.

Απ΄ την άλλη, όταν η ίδια μιλούσε για τον διπλό χαρακτήρα των εκλογών αυτών ότι είναι αυτοδιοικητικές με πολιτικό πρόσημο, λοιδορήθηκε από το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα ενώ αμέσως μετά τα αποτελέσματα υπουργοί της κυβέρνησης έκαναν συμψηφισμούς όπως ο κ. Γεωργιάδης αθροίζοντας τα ποσοστά της συγκυβέρνησης προκειμένου να επιδείξουν ότι κέρδισαν.

Τέλος απεύθυνε κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να επιλέξουν βάση των προγραμμάτων. «Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τα πράγματα, όχι εκλεκτοί και τα συμφέροντα» είπε η Ρένα Δούρου απαντώντας στις συνεχόμενες συκοφαντίες και τη λάσπη που δέχεται, με την «αλλαγή πολιτικού ήθους» που η ίδια προτάσσει και εκπροσωπεί.

Πηγή: Αυγή


Κατερίνα Μπρέγιαννη
RED
Notebook
22 Μαΐου 2014 - 8:17 πμ | Κατερίνα Μπρέγιαννη
 
Εισαγωγή σχολίου
Τα σχόλια που αποστέλλονται ενδέχεται να μην περάσουν αρχικά από διαδικασία έγκρισης. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Χρησιμοποιήστε την διαδικασία αναφοράς όποτε χρειάζεται.
Όνομα:
Email (δεν δημοσιεύεται):
URL:
Σχόλιο:
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:<b></b>, <i></i> - ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ENTER
 
Πόσο κάνει πέντε και δύο;
Βοηθήστε μας να αποφύγουμε τα spam μηνύματα απαντώντας στην απλή ερώτηση που βλέπετε παραπάνω.
Εαν θέλετε να χρησιμοποιήσετε avatar εγγραφείτε δωρεάν στο gravatar.com. Η συμμετοχή σας πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τους όρους χρήσης. Σχετικό link στο κάτω μέρος της σελίδας.
     
Σχετικά
 
Είμαστε ήδη νικητές!
Πόπη Σταυροπούλου
16/05/2014
Οι περιφερειακές εκλογές στις 18 Μαίου είναι σημαντικές για το μέλλον της Αττικής αλλά και της χώρας. Νομίζω ότι έχουμε πολλούς λόγους να αισθανόμαστε ήδη νικητές! Έχουμε κατορθώσει σε όλα τα επίπεδα να επιβάλουμε τη δική μας ατζέντα.
 
 
Οι πολίτες για την πόλη τους
Δημήτρης Κατσορίδας
14/05/2014
Η αλλαγή της πόλης συνδέεται άρρηκτα με την αλλαγή του τρόπου ζωής, παραγωγής και κατανάλωσης των κατοίκων της. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει συγκεκριμένη στρατηγική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκομμένη από τη συνολική στρατηγική μετάβασης σε μια αυτοδιαχειριζόμενη κοινωνία. Γιατί συστατικό στοιχείο της αυτοδιαχείρισης είναι η περιφερειακή αποκέντρωση και η γενικευμένη κοινωνική αυτοδιαχείριση (εργασιακή, δημοτική, συνοικιακή κτλ.), η οποία αποτελεί το πλαίσιο μέσα στο οποίο η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποκτά το νόημά της.
 
 
Τα ζητούμενα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών
Φάνης Παπαγεωργίου
7/05/2014
Το ζήτημα της κάλυψης των άμεσων αναγκών της κοινωνίας είναι το μείζον: είτε πρόκειται για την παροχή συσσιτίων σε σχολεία, είτε για κέντρα αστέγων, είτε για κέντρα απεξάρτησης. Την ίδια στιγμή, μια αριστερή πλειοψηφία σε δήμους και περιφέρειες δεν μπορεί να εξαντλείται σε αυτό
 
 
Εργαλεία
       
 
 
 
     
  16 Ιουνίου 2014 - 7:57 am  
  Το Red ...μετακόμισε
 
     
  Έπειτα από τέσσερα χρόνια, το Red Notebook αλλάζει πλατφόρμα και ...μετακομίζει. Στη νέα του μορφή θα το διαβάζετε αποκλειστικά στη διεύθυνση www.rednotebook.gr, ενώ το αρχείο του θα το βλέπετε για μερικούς μήνες ακόμα στην διεύθυνση rnbnet.gr
     
 
  24 Μαΐου 2014 - 3:31 pm  
  Τηλεφωνική "εκστρατεία" κατά Σακελλαρίδη καταγγέλλουν συνεργάτες τους
 
     
  Τις τελευταίες ημέρες, πολίτες της Αθήνας δέχονται τηλεφωνήματα στο σταθερό τους από μια υποτιθέμενη Μη Κυβερνητική Οργάνωση με την επωνυμία «Αυτοδιοικητικό Ινστιτούτο», η οποία τους καλεί να στηρίξουν Καμίνη, κόντρα στην «καταστροφική λαίλαπα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ».
     
 
  22 Μαΐου 2014 - 8:06 am  
  Καθαρίστριες: Εμπαιγμός από το ΥΠΟΙΚ, δεν τις αφήνει να εργαστούν
 
     
  Παρά τη σαφή δικαστική απόφαση που ορίζει ότι οι 595 απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στη δουλειά τους, η απόφαση δεν εφαρμόζεται από τους προϊσταμένους του υπουργείου, που εμπαίζει τις δικαιωμένες γυναίκες, μετά από τον πολύμηνο αγώνα τους.
     
 
  21 Μαΐου 2014 - 5:55 pm  
  Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα: Αναπληρωματικός του... Τομπούλογλου ο Γεωργαμλής!
 
     
  Η παράταξη του γνωστού Τομπούλογλου, της οποίας επικεφαλής τώρα είναι ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, επιχειρεί τη γηπεδοποίηση της πολιτικής ζωής και συκοφαντεί τη «Δύναμη Πολιτών» ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών
     
 
 
   
Footer
 
         
 
Λέξεις-κλειδιά
 
εκλογές × ΣΥΡΙΖΑ × Arno Minkkinen Biennale CGIL Corpus Christi Dow Jones Newswires dubstep John Parish performance Pussy Riot RootlessRoot Αδέσμευτη Γνώμη Αθήνα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο Αριστερά άστεγοι αυτονομία ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ δημοσιονομικός πολλαπλασιαστή Έβρος ΕΚΤ Ευρώπη θάλασσα Ιντιφάντα κάλαντα Καλλικράτης Κάσσελ ΚΕΝΤΡΟ Κινηματογράφος Κόκκινο Κρίση Κύπρος Μαρία Κανελλοπούλου ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ μήκους Νιαουνάκης Παπαδάτος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ τι σου ζητάνε; Τρόικα χρέος Ψαριανός Ψημίτης 1 ευρώ 11 Μάη 12 Φεβρουαρίου 13% 14 Νοεμβρίου 15χρονη 17 17 Νοέμβρη 17Ν 19/7/2012 19ος αιώνας 2 νεκροί στο Μανχατταν 20 Οκτωβρίου 20ος 22 πράγματα 24ωρη 25ευρο 25η 25η Μαρτίου 26 272 μέρες απεργίας 28η 28η Οκτωβρίου 2ρουφ 300 3000 ευρώ 34 νεκροί στην Αφρική 3E 40 χρόνια 48ωρη 4η Αυγούστου 4η Διεθνής 6 αντιρατσιστική γιορτή 6 Δεκεμβρίου 6 μέρες 6 τρις 6ο 6ο διαμέρισμα 8 Μάρτη 80s 8η Μάρτη 99%
  Αρχείο:
Πλήρες αρχείο θεμάτων

Επικοινωνία:
info@rednotebook.gr
 
         
 
  Powered by Byte² | Bitsnbytes.gr