Αναζήτηση:  
 
 
 
   
 
Με όραμα για την Αθήνα
Ο κ. Καμίνης, αναπαράγοντας πλήρως την νεόκοπη λασπολογία της συγκυβέρνησης κατηγόρησε αρχικά τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ότι σιγοντάρει τους νεοναζί, αλλά και τις διαδηλώσεις!!!
 
 Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μίλησε για το όραμά του για την Αθήνα, μια πόλη φιλόξενη και αλληλέγγυα προς τους πολίτες όπου θα μπορούν να κυκλοφορούν πρωί, μεσημέρι, βράδυ με ασφάλεια στη γειτονιά τους και περιέγραψε ως βασικό προσόν ενός δημάρχου να τολμά να πάρει δύσκολες αποφάσεις και  να είναι έτοιμος να συγκρουστεί με τα μεγάλα συμφέροντα, στο ντιμπέιτ με τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Καμίνη.

«Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι», λέει η παροιμία που επιδεικτικά αγνοεί ο κ. Καμίνης. Με σύσσωμη τη στήριξη της συγκυβέρνησης και του πολιτικού κατεστημένου που ευθύνεται για την σημερινή καταστροφή της χώρας, διορισμένος υπάλληλος 12 χρόνια αυτού του καθεστώτος επιδίδεται σε μαθήματα έκθεσης ιδεών περιγράφοντας μια Αθήνα που ίσως θα ήθελε να, αλλά δεν υπάρχει.

Εντυπωσιάζομαι πραγματικά από ανθρώπους σαν τον κ. Καμίνη. Είναι ικανοί να σου προσάψουν τα χειρότερα, να σε φτύνουν κατάμουτρα, με ένα μειλίχιο χαμόγελο στα χείλη. Ατάραχοι να πράττουν τα απίστευτα, επιχειρηματολογώντας μάλιστα για αυτά, όπως τότε που πέταξε τους άστεγους στο δρόμο, και εκτός από μια ειρωνεία στο μάτι, στο ντιμπέιτ καλή ώρα, τίποτα άλλο να μην κλωτσάει στο ατσαλάκωτο ύφος, του επαγγελματία τυπολάτρη και νυν πολιτευτή.

Ο κ. Καμίνης με το ίδιο απαράμιλλο ύφος καθ΄ όλη τη διάρκεια του ντιμπέιτ στον ΑΝΤ1 αναπαράγοντας πλήρως την νεόκοπη λασπολογία της συγκυβέρνησης κατηγόρησε αρχικά τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ότι σιγοντάρει τους νεοναζί, αλλά και τις διαδηλώσεις!!!

Ο υποψήφιος της Ανοιχτής Πόλης υπενθύμισε το συνταγματικό δικαίωμα που κατοχυρώνει τις διαδηλώσεις, ενώ υποστήριξε ότι δεν μπορεί να τον κατηγορεί για παλαιοκομματισμό, κάποιος που στηρίζεται ενθέρμως από τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο, Λοβέρδο, Πάγκαλο και Τζήμερο.

Στις εντυπώσεις περί  Χ.Α. που προσπάθησε να δημιουργήσει ο κ. Καμίνης, ο Γ. Σακελλαρίδης ήταν κάθετος,  δήλωσε τη θλίψη του για τους ισχυρισμούς του νυν δημάρχου, που ειδικά στο θέμα αυτό είχε τη απόλυτη στήριξη της Ανοιχτής Πόλης, ενώ πρόσθεσε ότι ήταν ο πρώτος που έκανε δηλώσεις αμέσως μετά τα αποτελέσματα για το θέμα αυτό ενώ αντίθετα ο κ. Καμίνης το αποσιώπησε. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι είναι φανερός ο πανικός του απερχόμενου δημάρχου μπροστά στην αλλαγή που έρχεται.

Προέβαλε την 12χρονη εμπειρία του διορισμού στο Συνήγορο του Πολίτη ως καριέρα πιστοποιημένης εντιμότητας, αλλά απέκρυψε υπό ποιας κυβέρνησης τη σκέπη απέκτησε αυτή την εντιμότατη εμπειρία και στην ερώτηση γιατί ο δήμος δεν παρέστη στη δίκη της Hellas Power και της Energa, απάντησε ότι θα πάει στην επόμενη!

Το ξεπούλημα του Εθνικού Κήπου μας το παρουσίασε ως αναβάθμιση, γιατί λέει το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν τον επισκέπτεται ο κόσμος(;!!) και χρέωσε φοβία προς τους ιδιώτες στον συνυποψήφιο του που δηλώνει ότι θα αντιπαρατεθεί με τα συμφέροντα.

Είδε θαύματα στο κέντρο που ο ίδιος μόνο βλέπει, όπως την Ομόνοια παράδεισο και μαγαζιά ανοιχτά! Δεν έκανε τίποτα μας είπε από τα έργα που έπρεπε γιατί δεν πρόλαβε, τα έχει όμως δρομολογήσει όλα, θα γίνουν στο μέλλον, οπότε να μείνουμε ήσυχοι!

Κατηγόρησε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη για παλαιοκομματικό, με απαρχαιωμένες αντιλήψεις, αλλά για το τέμενος που ακόμα δεν έχει γίνει δεν είχε καν το σθένος να σχολιάσει κάτι παρά μόνο αναμάσησε ότι συμφωνεί.

Όπως πολύ εύστοχα τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος με την Ανοιχτή Πόλη δεν είναι δυνατόν να τον κατηγορεί για απαρχαιωμένο και κομματικό κάποιος που τον στηρίζει σύσσωμη, η πολιτική ηγεσία που έχει οδηγήσει την χώρα στην καταστροφή, όλα αυτά τα χρόνια.RED
Notebook
22 Μαΐου 2014 - 7:55 πμ
 
Εισαγωγή σχολίου
Τα σχόλια που αποστέλλονται ενδέχεται να μην περάσουν αρχικά από διαδικασία έγκρισης. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Χρησιμοποιήστε την διαδικασία αναφοράς όποτε χρειάζεται.
Όνομα:
Email (δεν δημοσιεύεται):
URL:
Σχόλιο:
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:<b></b>, <i></i> - ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ENTER
 
Πόσο κάνει πέντε και δύο;
Βοηθήστε μας να αποφύγουμε τα spam μηνύματα απαντώντας στην απλή ερώτηση που βλέπετε παραπάνω.
Εαν θέλετε να χρησιμοποιήσετε avatar εγγραφείτε δωρεάν στο gravatar.com. Η συμμετοχή σας πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τους όρους χρήσης. Σχετικό link στο κάτω μέρος της σελίδας.
     
Σχετικά
 
Τηλεφωνική "εκστρατεία" κατά Σακελλαρίδη καταγγέλλουν συνεργάτες τους
24/05/2014
Τις τελευταίες ημέρες, πολίτες της Αθήνας δέχονται τηλεφωνήματα στο σταθερό τους από μια υποτιθέμενη Μη Κυβερνητική Οργάνωση με την επωνυμία «Αυτοδιοικητικό Ινστιτούτο», η οποία τους καλεί να στηρίξουν Καμίνη, κόντρα στην «καταστροφική λαίλαπα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ».
 
 
Γιατί ο Καμίνης δεν είναι ο αθηναίος Μπουτάρης
Γιάννης-Ορέστης Παπαδημητρίου
24/05/2014
Προς στιγμή, σε κάποια σημεία, ο Γιώργος Καμίνης και ο Γιάννης Μπουτάρης ομοιάζουν, κυρίως στην προτεραιότητα του ελεύθερου επιχειρείν και στην αντιπάθεια προς το συναθροίζεσθαι. Πρόκειται, ωστόσο, για δύο ασυμπτωτικές τετραετίες, από τις οποίες προκύπτουν δύο πολύ διαφορετικές πόλεις
 
 
Για την εξουσία στην Ελλάδα το κύριο είναι να μην έρθουν οι κόκκινοι
Συνέντευξη του Χρήστου Λάσκου στο alterthess.gr
24/05/2014
Ενόψει των εκλογών της 25ης Μαϊου, και στο πλαίσιο του προεκλογικού διαλόγου, το alterthess.gr έθεσε σε υποψήφιους/ες eυρωβουλευτές ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης, την κρίση στην Ελλάδα και την άνοδο του φασισμού . Ο Χρήστος Λάσκος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά
 
 
Εργαλεία
       
 
 
 
     
  23 Μαΐου 2014 - 3:59 pm  
  «Δεν θέλω άλλο μαύρο στη ζωή μου»
 
     
  Οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών μιλούν για τον αγώνα τους που ξανάρχισε χτες, με την κατάληψη και πάλι του υπουργείου, μέχρι την τελική δικαίωση όλων τους. Φωτογραφία: Εύα Καραγκιοζίδου, Δρομογράφος
     
 
  17 Μαΐου 2014 - 4:32 pm  
  Ο Γ. Σακελλαρίδης συζητά με τη Μάρω Δούκα
 
     
  Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης συζητά με τη συγγραφέα Μάρω Δούκα στο βιβλιοπωλείο «Επί λέξει». Την ενδιαφέρουσα συζήτηση διοργάνωσε το ηλεκτρονικό περιοδικό «Χρόνος»
     
 
  15 Μαΐου 2014 - 10:54 am  
  SOSTEtoNERO
 
     
  Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να πουλήσει το νερό της Θεσσαλονίκης! Έχει ήδη ξεκινήσει ο διαγωνισμός από το ΤΑΙΠΕΔ για να πουληθεί το 51% της ΕΥΑΘ. Το δώρο της Φύσης, το νερό, αντιμετωπίζεται σαν εμπόρευμα και χαρίζεται σε ιδιώτες. Ένα φυσικό και δημόσιο αγαθό θα γίνει ιδιωτικό μονοπώλιο. Η ύδρευση και η αποχέτευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα! Το νερό είναι δημόσιο αγαθό, δεν δεχόμαστε την ιδιωτικοποίηση του! ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε! Σε αυτόν τον αγώνα ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και πρέπει να το δείξουμε! Δημοψήφισμα για την μη ιδιωτικοποίηση του νερού της Θεσσαλονίκης στις 18 Μαΐου
     
 
  14 Μαΐου 2014 - 8:23 am  
  Ανατροπή στην Καλλιθέα ΤΩΡΑ
 
     
  Υποψήφιοι/ες δημοτικοί σύμβουλοι: Αλέξανδρος Παπακώστας, Πέτρος Κοντές, Δημήτρης Τσακαλομάτης, Εντβίσα (Ελισάβετ) Χάσα, Αναστασία (Στάσα) Κοτταρά. Το video δημιουργήθηκε από τους: Δημήτρη Νάκο, Βασίλη Μπεκροδημήτρη και Μιχάλη Παπαντωνόπουλο.
     
 
 
   
Footer
 
         
 
Λέξεις-κλειδιά
 
εκλογές × ΣΥΡΙΖΑ × Arno Minkkinen Biennale CGIL Corpus Christi Dow Jones Newswires dubstep John Parish performance Pussy Riot RootlessRoot Αδέσμευτη Γνώμη Αθήνα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο Αριστερά άστεγοι αυτονομία ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ δημοσιονομικός πολλαπλασιαστή Έβρος ΕΚΤ Ευρώπη θάλασσα Ιντιφάντα κάλαντα Καλλικράτης Κάσσελ ΚΕΝΤΡΟ Κινηματογράφος Κόκκινο Κρίση Κύπρος Μαρία Κανελλοπούλου ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ μήκους Νιαουνάκης Παπαδάτος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ τι σου ζητάνε; Τρόικα χρέος Ψαριανός Ψημίτης 1 ευρώ 11 Μάη 12 Φεβρουαρίου 13% 14 Νοεμβρίου 15χρονη 17 17 Νοέμβρη 17Ν 19/7/2012 19ος αιώνας 2 νεκροί στο Μανχατταν 20 Οκτωβρίου 20ος 22 πράγματα 24ωρη 25ευρο 25η 25η Μαρτίου 26 272 μέρες απεργίας 28η 28η Οκτωβρίου 2ρουφ 300 3000 ευρώ 34 νεκροί στην Αφρική 3E 40 χρόνια 48ωρη 4η Αυγούστου 4η Διεθνής 6 αντιρατσιστική γιορτή 6 Δεκεμβρίου 6 μέρες 6 τρις 6ο 6ο διαμέρισμα 8 Μάρτη 80s 8η Μάρτη 99%
  Αρχείο:
Πλήρες αρχείο θεμάτων

Επικοινωνία:
info@rednotebook.gr
 
         
 
  Powered by Byte² | Bitsnbytes.gr