Αναζήτηση:  
 
 
 
   
 
Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα: Αναπληρωματικός του... Τομπούλογλου ο Γεωργαμλής!
Η παράταξη του γνωστού Τομπούλογλου, της οποίας επικεφαλής τώρα είναι ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, επιχειρεί τη γηπεδοποίηση της πολιτικής ζωής και συκοφαντεί τη «Δύναμη Πολιτών» ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών .
 
Στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, η δημοτική παράταξη «Δύναμη Πολιτών», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, κατάφερε να περάσει τον δεύτερο γύρο, προτάσσοντας ένα πρόγραμμα για μια πιο ανθρώπινη, συμμετοχική και αλληλέγγυα πόλη. Αντίπαλή της στο δεύτερο γύρο, η παράταξη «Ένωση Δημοτών» με επικεφαλής τον Λύσανδρο Γεωργαμλή, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ (αλλά και του Παναθηναϊκού) που μόνο της όπλο είναι η επίκληση στο θυμικό των φιλάθλων της ΑΕΚ.    

Για όσους και όσες έχουν κοντή μνήμη, υπενθυμίζουμε ότι ο Γεωργαμλής αποτελεί «αναγκαστική αλλαγή» (για να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους) του γνωστού κ. Χάρη Τομπούλογλου που, ως πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», βρέθηκε με 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα στα χέρια (βλ. εδώ). Ο κύριος αυτός, που καταδικάσθηκε στα μάτια όλης της κοινωνίας τον περασμένο Δεκέμβρη, ήταν επικεφαλής της παράταξης που φέρει επίσης τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, τον Δεκέμβρη του 2013,  με μια  απίστευτη ανακοίνωση την οποία συνυπογράφει ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, η  τότε παράταξη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» εκφράζει την  στήριξή της στον συλληφθέντα επ’ αυτοφώρω να λαμβάνει μίζα -πρώην πλέον- διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» (διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση στο τέλος του δημοσιεύματος).

Η παράταξη Τομπούλογλου - Γεωργαμλή, συκοφαντεί συστηματικά  τη «Δύναμη Πολιτών» παρουσιάζοντας τον Άρη Βασιλόπουλο ως... εγκάθετο του Μαρινάκη και φανατικό οπαδό του Ολυμπιακού, που δε θέλει το γήπεδο, τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι ο Βασιλόπουλος και η παράταξη είναι υπέρ του γηπέδου. Κάνουν προεκλογική εκστρατεία με βάση το ψευτοδίλλημμα «γήπεδο– αντιγήπεδο και «ΑΕΚ – αντιΑΕΚ» (και παρουσιάζουν τις εκλογές ως «δημοψήφισμα για το γήπεδο») ευτελίζοντας το διάλογο και γηπεδοποιώντας την πολιτική ζωή.

Επιχειρούν να μετατρέψουν το δημοκρατικό και προοδευτικό φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ και της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας σε φανατικούς, που θα λειτουργήσουν ως Δούρειος Ίππος για την εξυπηρέτηση αλλότριων οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων. Χαρακτηριστικό είναι δημοσίευμα οπαδικής ιστοσελίδας με τίτλο «Ο υποψήφιος δήμαρχος που ΔΕΝ θέλει το γήπεδο» όπου, πέρα από τα όσα αναληθή αναφέρονται σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ, ο Α. Βασιλόπουλος κρίνεται με βάση την οπαδική του προτίμηση (!). Παρόμοια δημοσιεύματα σε άλλο οπαδικό site πριμοδοτούν με κραυγαλέο τρόπο τον Σγουρό με το πρόσχημα της δήθεν αντίθεσης της Ρ. Δούρου στην κατασκευή του γηπέδου (διαβάστε ενδεικτικά εδώ και εδώ).

Όπως καταγγέλλει η «Δύναμη Πολιτών», η παράταξη Γεωργαμλή, πίσω από τη μάσκα της «αγάπης για την ΑΕΚ» συσπειρώνει την αντιδραστική δεξιά  και τις δυνάμεις του σκοταδισμού. Η πραγματική θέση της Δύναμης Πολιτών για το γήπεδο είναι το γήπεδο να γίνει με γνώμονα την καλύτερη εικόνα της πόλης και όχι η πόλη να εξυπηρετεί την κατασκευή του γηπέδου.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» και των δημοτικών της συμβούλων είναι το εξής:

«Προχωράμε για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Οι άνθρωποι του ανεξάρτητου Συνδυασμού Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» εκφράζουν και με την παρούσα την αμέριστη συμπαράσταση, εμπιστοσύνη και πίστη στον ιδρυτή και εμπνευστή του Χάρη Τομπούλογλου.

Στον Χάρη που ποτέ δεν συμβιβάστηκε, δεν έσκυψε το κεφάλι, δεν χαρίστηκε και δεν εξυπηρέτησε συμφέροντα. Η ειλικρίνεια, το σθένος, η τόλμη έκφρασης λόγου και αντιπαράθεσής του με ισχυρά συμφέροντα, ενοχλούσε και ενοχλεί πολλούς. Για το λόγο αυτό, όπως όλοι γνωρίζουμε, δέχθηκε τόσες κακοήθεις επιθέσεις, έγιναν τόσες προσπάθειες σπίλωσής του και απόπειρες φίμωσής του. Όμως αυτά δεν ήταν ικανά να κάμψουν την ικανότητα και θέλησή του να προσφέρει στους πολίτες, στον τόπο που γεννήθηκε και αγαπάει.

Και τώρα που μια ολόκληρη πόλη στηρίζει τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Χάρη Τομπούλογλου και είναι ορατή, είναι βέβαιη για όλους, φίλους και μη, η εκλογική νίκη του, στήθηκε μία ακόμη σκευωρία σε βάρος του με μοναδικό σκοπό την αποδυνάμωσή του και τον «εξαναγκασμό» του σε υποχώρηση.

Εμείς τα μέλη του Συνδυασμού τον πιστέψαμε και τον πιστεύουμε. Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα αναφανεί η αλήθεια. Αυτός ο ατόφιος και χαρισματικός άνθρωπος, ο αγωνιστής για την ανθρωπιά με τον ακέραιο χαρακτήρα, θα συνεχίσει τον αγώνα του και δεν θα σκύψει το κεφάλι όση λάσπη και αν δεχθεί. Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν θεωρώντας ότι αποδυναμώθηκε ο Χάρης και ο Συνδυασμός μας, πλανώνται πλάνην οικτρά.

Τα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν προεξοφλώντας τις εξελίξεις και εκδίδοντας ετυμηγορίες, σαν να γνώριζαν και είχαν ήδη έτοιμα τα κείμενα λοιδορίας και λασπολογίας, θα απαντηθούν από τον κόσμο αυτού του τόπου όταν έρθει η στιγμή.

Χάρη, ήσουν και είσαι ο άνθρωπος της γειτονιάς, ο άνθρωπος που πιστεύει τους ανθρώπους. Αυτό εκμεταλλεύθηκαν  και αυτό πληρώνεις σήμερα. Όμως και πάλι όρθιος εσύ θα οδηγήσεις σε νίκη τον κόσμο που σε πιστεύει.
 

Ο γραμματέας της παράταξης

Αντωνόπουλος Λευτέρης
 

Ο αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Κοπελούσος Χρήστος
 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Γεωργαμλής Λύσσανδρος

Γραμμένος Σπύρος

Κοσκολέτος Σωτήρης

Τομπούλογλου Γιάννης».

Πηγή: left.grRED
Notebook
21 Μαΐου 2014 - 5:55 pm
 
Εισαγωγή σχολίου
Τα σχόλια που αποστέλλονται ενδέχεται να μην περάσουν αρχικά από διαδικασία έγκρισης. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Χρησιμοποιήστε την διαδικασία αναφοράς όποτε χρειάζεται.
Όνομα:
Email (δεν δημοσιεύεται):
URL:
Σχόλιο:
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:<b></b>, <i></i> - ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ENTER
 
Πόσο κάνει πέντε και δύο;
Βοηθήστε μας να αποφύγουμε τα spam μηνύματα απαντώντας στην απλή ερώτηση που βλέπετε παραπάνω.
Εαν θέλετε να χρησιμοποιήσετε avatar εγγραφείτε δωρεάν στο gravatar.com. Η συμμετοχή σας πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τους όρους χρήσης. Σχετικό link στο κάτω μέρος της σελίδας.
     
Σχετικά
 
Αν ήμουν Πειραιώτης
Στρατής Μπουρνάζος
24/05/2014
Ακριβώς σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις αξίζει πάνω απ’ όλα να σκεφτόμαστε και να παίρνουμε θέση. Γιατί προφανώς δεν υπάρχει δίλημμα όταν το ερώτημα είναι «Κάλλιο πλούσιος και υγιής ή πτωχός και ασθενής;». Ούτε στον Βόλο όπου αντίπαλος του Μπέου είναι ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε στον Πειραιά θα είχαμε δίλημμα αν αντίπαλος του Μώραλη-Μαρινάκη ήταν όχι μόνο ο Δρίτσας, αλλά ένας υποψήφιος του ΚΚΕ ή ένας οποιοσδήποτε δεξιός, πολλώ δε μάλλον ένας ευπρεπής δεξιός τύπου Κουμουτσάκου. Τώρα όμως;
 
 
Η ΝΔ το χειρότερο το κράταγε για το τέλος: ξανάφερε τη Χρυσή Αυγή στο προσκήνιο
Δημήτρης Χριστόπουλος
23/05/2014
Η ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε ρυθμιστή των εκλογών στην πρωτεύουσα και το Λεκανοπέδιο Αττικής αποτελεί στίγμα που δεν θα ξεθωριάσει εύκολα
 
 
«Η ευρωπαϊκή Αριστερά διανύει περίοδο αισιοδοξίας»
Χριστόφορος Κάσδαγλης
22/05/2014
Έξι συν ένας υποψήφιοι για την Ευρωβουλή κλήθηκαν από το ThePressproject να δώσουν απάντηση σε ένα διαφορετικό ερώτημα που αφορά την ειδικότητα του καθενός, όπως προκύπτει από τα βιογραφικά τους. Οι έξι συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο έβδομος στο «αδελφό» ψηφοδέλτιο «Europa Anderes» στην Αυστρία.
 
 
Εργαλεία
       
 
 
 
     
  16 Ιουνίου 2014 - 7:57 am  
  Το Red ...μετακόμισε
 
     
  Έπειτα από τέσσερα χρόνια, το Red Notebook αλλάζει πλατφόρμα και ...μετακομίζει. Στη νέα του μορφή θα το διαβάζετε αποκλειστικά στη διεύθυνση www.rednotebook.gr, ενώ το αρχείο του θα το βλέπετε για μερικούς μήνες ακόμα στην διεύθυνση rnbnet.gr
     
 
  24 Μαΐου 2014 - 3:31 pm  
  Τηλεφωνική "εκστρατεία" κατά Σακελλαρίδη καταγγέλλουν συνεργάτες τους
 
     
  Τις τελευταίες ημέρες, πολίτες της Αθήνας δέχονται τηλεφωνήματα στο σταθερό τους από μια υποτιθέμενη Μη Κυβερνητική Οργάνωση με την επωνυμία «Αυτοδιοικητικό Ινστιτούτο», η οποία τους καλεί να στηρίξουν Καμίνη, κόντρα στην «καταστροφική λαίλαπα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ».
     
 
  22 Μαΐου 2014 - 8:17 am  
  Ρένα Δούρου: Ποιος ο λόγος να ζητήσω συγγνώμη από τον περιφερειάρχη παντός καιρού;
Κατερίνα Μπρέγιαννη
 
     
  Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε χτες το πρωί σε συνέντευξή της στο ΣΤΑΡ, ότι δεν μπορεί να απαιτεί συγγνώμη, ο κ. Σγουρός, να επιμένει ότι δεν υπάρχει διαπλοκή, ενώ επί 3,5 χρόνια δεν έκανε ούτε τον αποχετευτικό σχεδιασμό για τον οποίο είχε δεσμευθεί και παράλληλα όταν κάθε φορά που "στριμώχνεται" να δηλώνει διαρκώς αναρμόδιος μεταθέτοντας τις ευθύνες στους διάφορους υπουργούς.
     
 
  22 Μαΐου 2014 - 8:06 am  
  Καθαρίστριες: Εμπαιγμός από το ΥΠΟΙΚ, δεν τις αφήνει να εργαστούν
 
     
  Παρά τη σαφή δικαστική απόφαση που ορίζει ότι οι 595 απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στη δουλειά τους, η απόφαση δεν εφαρμόζεται από τους προϊσταμένους του υπουργείου, που εμπαίζει τις δικαιωμένες γυναίκες, μετά από τον πολύμηνο αγώνα τους.
     
 
 
   
Footer
 
         
 
Λέξεις-κλειδιά
 
εκλογές × ΣΥΡΙΖΑ × Arno Minkkinen Biennale CGIL Corpus Christi Dow Jones Newswires dubstep John Parish performance Pussy Riot RootlessRoot Αδέσμευτη Γνώμη Αθήνα αντιρατσιστικό συλλαλητήριο Αριστερά άστεγοι αυτονομία ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ δημοσιονομικός πολλαπλασιαστή Έβρος ΕΚΤ Ευρώπη θάλασσα Ιντιφάντα κάλαντα Καλλικράτης Κάσσελ ΚΕΝΤΡΟ Κινηματογράφος Κόκκινο Κρίση Κύπρος Μαρία Κανελλοπούλου ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ μήκους Νιαουνάκης Παπαδάτος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ τι σου ζητάνε; Τρόικα χρέος Ψαριανός Ψημίτης 1 ευρώ 11 Μάη 12 Φεβρουαρίου 13% 14 Νοεμβρίου 15χρονη 17 17 Νοέμβρη 17Ν 19/7/2012 19ος αιώνας 2 νεκροί στο Μανχατταν 20 Οκτωβρίου 20ος 22 πράγματα 24ωρη 25ευρο 25η 25η Μαρτίου 26 272 μέρες απεργίας 28η 28η Οκτωβρίου 2ρουφ 300 3000 ευρώ 34 νεκροί στην Αφρική 3E 40 χρόνια 48ωρη 4η Αυγούστου 4η Διεθνής 6 αντιρατσιστική γιορτή 6 Δεκεμβρίου 6 μέρες 6 τρις 6ο 6ο διαμέρισμα 8 Μάρτη 80s 8η Μάρτη 99%
  Αρχείο:
Πλήρες αρχείο θεμάτων

Επικοινωνία:
info@rednotebook.gr
 
         
 
  Powered by Byte² | Bitsnbytes.gr